tirsdag den 5. februar 2013

Gensynsglæde...

Indrømmet - jeg har aldrig været vild med Tallerkensmækker, Landløber, Blomsterkarse eller hvad man nu foretrækker at kalde denne blomst. Mest pga. farven - jeg har nemlig også lidt af gul/orange forskrækkelse og duften bryder jeg mig heller ikke om... MEN denne skønhed som jeg så på Formlandmessen på Garden Girl standen er jeg helt vild med. Hvis billedet holder hvad det lover, bliver det et skønt skue med de sarte laksefarvede  blomster i chancerende toner.Jeg kan se på flere blogs at mange synes at Formland var inspirerende - det synes jeg nu ikke - der var ikke mange nyheder til havefolket, men Garden Girl standen var rigtig fin og haveagtig. Selv er jeg ikke til deres tøj, men de har lavet et flot produkt til dem der er til den romantiske stil.
Deres frø kan vist ikke købes her i landet pt, men så må de hjem fra Sverige - se blot en fin pose...


Der var dog et sted jeg så noget ganske fantastisk - hos firmaet Affari. Der havde de et skønt lille ( 150 x 90 cm )drivhus, men også ganske bekosteligt. Det kan tages hjem på bestilling, men jeg siger jer at der skulle en del af de "lange" ( som min mand kaldet 1000 kr sedlerne ) til for at betale for det!!

se mere på affaris hjemmeside.

14 kommentarer:

 1. Helle, jeg bladrede lige kataloget igennem - og ja! Det er et lækkert lille drivhus. I det hele taget ret mange lidt usædvanlige, stemningsfulde ting til hjem og have, synes jeg.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har fine ting... Tallerkensmækkerne er vist brogede i bladene - så dur de ikke til din fantastiske landløberpesto - de kan kun være til pynt og det er jo også ok, når man har grønne varianter til pesto. Kh Helle

   Slet
 2. Jeg vidste ikke, at Garden Girl solgte frø - er det noget nyt? Blomsterkarsen er virkelig smuk - sikke en farve!

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Forholdsvis nyt, men der er vist ikke nogen i DK der har dem - endnu. Der er et lille udvalg i afstemte farer - hvis, blå og laks/abrikos tror jeg det var! Jeg blev bare helt vild med den farve. Der står ikke noget om brogede blade på pakken ( det frmgår af billedet på posen ) - det er lidt irrieterende. Kh Helle

   Slet
  2. Ja, farven er helt suveræn! Jeg havde også tallerkensmækker med brogede blade sidste år, men det er faktisk ikke så pænt....

   Kh. Marlene

   Slet
  3. Nogle gange kan det virke for meget med brogede blade, især hvis blomsten også er broget, som den er det her tilfælde... vi må se. Der er jo også det at man ikke kan lave landløberpesto af de brogede blade - og det er en delikatesse jeg ser frem til i 2013....

   Slet
  4. Hvorfor kan man ikke lave pesto af de brogede blade?

   Slet
  5. Det kan jeg faktisk ikke huske - det var Birgitte Hasholt der sagde det engang - der må være noget i der gir en anden smag?
   Kh Helle

   Slet
  6. Ja, det kan være - det må vi prøve at spørge hende om.

   Slet
 3. P.S.: Jeg glemte at maile til dig om drivhuset, efter vi talte om det på Formland - synes du, det var så pænt? Jeg synes ikke, udførslen var så pæn - det var kittet meget sjusket, og det ville jo i hvert fald komme til at koste omkring 6000 kr. i udsalgspris.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i at det var kittet grimt - men faconen og størrelsen var jeg helt vild med. Prisen på 6000 kr. er minimum! Det vejede også 72 kg. så det er ikke lige til at sende! Det ville dog pynte gevaldigt i butikken!
   Kh Helle

   Slet
  2. Ja, du har helt ret - 6000 kr. ville være absolut minimum! Det burde faktisk koste noget mere, hvis man skulle tjene nogenlunde på det.

   Ja, det ville være flot i butikken.

   Helle, du har spamkode på, når vi kommenterer her på bloggen. Ved ikke, om du vil have den slået fra? Det afholder mange fra at skrive, da koderne nærmest er ulæselige.

   Kh. Marlene

   Slet
  3. Hmm... du ved mig og teknik - jeg finder lige ud af noget. Tak...
   Kh Helle

   Slet
 4. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  SvarSlet